Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το www.hatzi.gr Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης τoυ site.Αν συνηθίζετε να επισκέπτεστε απευθείας συγκεκριμένες σελίδες του site μας, θα πρέπει να ανατρέχετε τακτικά στους «όρους και προϋποθέσεις» ώστε να διαπιστώνετε τυχόν μεταβολές σε αυτούς.Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε διευκρινήσεις για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο www.hatzi.gr

Νομικές πληροφορίες / Χρήση του site μας

Οι φωτογραφίες,τα κείμενα, τα εικονίδια του site μας και οποιοδήποτε άλλο υλικό βρίσκεται σε αυτό (banners, buttons κ.ά.) είναι πνευματική μας ιδιοκτησία και δεν επιτρέπεται η διακίνησή τους με οποιονδήποτε τρόπο για εμπορικούς σκοπούς. Επιτρέπεται βέβαια να «κατεβάσετε» φωτογραφίες και υλικό για προσωπική σας (μη εμπορική) χρήση, όπως και να τα μοιραστείτε με φίλους σας ή να τα «ανεβάσετε» σε δικές σας προσωπικές σελίδες στο internet, όπου δε γίνεται εμπορική διακίνηση προϊόντων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, χρήση υλικού από το site μας χωρίς προηγούμενη έγκρισή μας απαγορεύεται.

Επίσης συμφωνείτε ότι δεν θα προσπαθήσετε με κανένα τρόπο να βλάψετε το site μας, τους servers που το φιλοξενούν ή τη βάση δεδομένων μας.Δεν θα προσπαθήσετε να διακινήσετε ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό μέσα από το σύστημά μας και δεν θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο site μας και τους server μας μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων (robots, spiders). Επίσης ότι δεν θα προσπαθήσετε να στείλετε e-mails χρησιμοποιώντας στοιχεία δικά μας και χρηστών του site μας.

Σχόλια χρηστών και feedback

Οποιαδήποτε σχόλια χρηστών του site μας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, αίτηση και υλικό που εκείνοι μας στέλνουν, αποτελεί ιδιοκτησία μας, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο site μας. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια σωστής χρήσης του υλικού αυτού και φύλαξης των πληροφοριών που οι χρήστες μας εμπιστεύονται. Επίσης δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιοποιούμε τις απόψεις και τις αξιολογήσεις των χρηστών για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, εκτός και αν αυτές περιέχουν ύβρεις ή φράσεις που εγείρουν νομικά ζητήματα.

Ειδοποιήσεις

Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο διακριτικοί και σαφείς γίνεται στην επικοινωνία μας με τους πελάτες/χρήστες του site μας. Στέλνουμε τις απαραίτητες ειδοποιήσεις για την πορεία των παραγγελιών μέσω e-mails και μόνο αν αυτό κριθεί απαραίτητο, μέσω τηλεφώνου. Επίσης, δεν στέλνουμε newsletters ή άλλο προωθητικό υλικό, εκτός αν ο πελάτης/χρήστης έχει συμφωνήσει σε αυτό ή το έχει ζητήσει.

Links από και προς το site μας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το internet είναι υπόθεση συνδέσεων και συνδέσμων. Με αυτό τον τρόπο ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε, προτείνουμε αλλά και προτεινόμαστε από άλλους. Ωστόσο δε φέρουμε ευθύνη για το υλικό και τον τρόπο λειτουργίας των συνδέσμων αυτών, που οδηγούν προς ή ξεκινούν από το site μας. Συστήνουμε λοιπόν να είστε προσεκτικοί και αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο, να εγκαταλείψετε τον σχετικό ιστότοπο και να μας το αναφέρετε στο  www.hatzi.gr

Περιορισμός ευθύνης

Η χρήση του site μας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν στους χρήστες κατά την πρόσβασή τους στο δικτυακό μας τόπο και που έχουν σχέση με τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με το site μας. Επίσης δε φέρουμε ευθύνη για προβλήματα που θα προκύψουν εξαιτίας κακόβουλων πράξεων τρίτων, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ασφάλεια του συστήματός μας.

Τρόποι πληρωμής

Μέσω λογαριασμού τραπέζης

Εθνική Τράπεζα: IBAN GR7401101780000017844052260

Eurobank: IBAN GR4902602180000840200464856

Τρόποι αποστολής

Στέλνουμε τα πράγματά μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και εντός Αθηνών με δικά μας φορτηγά.

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) παραμένουν ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής τους, σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Η κρυπτογράφηση αυτή είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας που εισάγεται στο σύστημα μέχρι αυτή να φτάσει σε εμάς, οπότε αποκωδικοποιείται και τη διαβάζουμε. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα παρέμβει κάποιος τρίτος (κακόβουλος άνθρωπος ή μηχανή) στη διαδικασία μεταφοράς της πληροφορίας ώστε να την υποκλέψει.

Firewall

Η πρόσβαση στο σύστημά μας (τη βάση δεδομένων μας και άλλες απόρρητες πληροφορίες) προστατεύεται με firewall στους server που φιλοξενούν το site μας.

Διασφάλιση συναλλαγών

Όλα τα στοιχεία που εισάγετε (αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα, ημερομηνίες) κρυπτογραφούνται με τα υψηλότερα πιστοποιητικά ασφαλείας και με αυτό τον τρόπο μεταφέρονται στην Τράπεζα της κάρτας σας η οποία δίνει την έγκριση για τη συναλλαγή. Το δικό μας σύστημα δεν έχει παρέμβαση στο στάδιο αυτό της συναλλαγής και ούτε αποθηκεύουμε στοιχεία της κάρτας σας σε οποιοδήποτε σημείο της βάσης δεδομένων μας.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στο site μας, στη σελίδα εγγραφής στο newsletter και άλλες, θα σας ζητηθούν προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και τόπος διαμονής,τα οποία διευκολύνουν τη χρήση των υπηρεσιών του site μας. Εγγυούμαστε ότι αυτά τα στοιχεία παραμένουν ασφαλή στη δική μας βάση δεδομένων και δεν θα είναι με οποιονδήποτε τρόπο διαθέσιμα σε τρίτα μέρη (εκτός και αν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα εγκληματικής δραστηριότητας, ο νόμος ορίζει αλλιώς). Αφενός η κρυπτογράφηση των πληροφοριών (SSL 128-bit) διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων έναντι κακόβουλων ηλεκτρονικών επιθέσεων.

E-mails και Newsletters

Κατά τη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας και αποστολής της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mails από το site μας. Αυτός είναι και ο βασικός τρόπος επικοινωνίας μαζί σας. Για να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε κανονικά τα ενημερωτικά e-mail μας, χρήσιμο θα ήταν να ελέγχετε και τα spam messages, καθώς κάποιες φορές από λάθος των e-mail providers κάποια κανονικά e-mails χαρακτηρίζονται ως spam.

Αν κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletters του site μας, θα λαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα e-mails με τις προσφορές μας, τις νέες παραλαβές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε αυτά τα newsletters οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο που υπάρχει σε κάθε newsletter ή ειδοποιώντας μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας. Επίσης με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μας ειδοποιήσετε αν επιθυμείτε διαγραφή όλων των στοιχείων σας από το σύστημά μας.